Bruttó ár: 650 FtTermékkód: proh2012
Raktárkészlet: 64 db
Nettó tömeg: 30 g
Biztonságtechnikai adatlap: PDF ikon nyilatkozat_msds.pdf

Termékleírás:

Tartalma 1 db csalétekállomás 5 g géllel

Felhasználható: zárt térben és teraszon előforduló házi és kerti hangyák elpusztítására

Használati utasítás: A csalétek kihelyezése előtt minden élelmiszer és élemiszermaradékot távolítson el, illetve zárjon el.

A csalétekállomás aktiválását a következő lépésekben végezze el:

1: Helyezze a csalétekállomást vízszintes felületre

2: Az állomás tetéjén található záró korongot távolítsa el

3: A hangyairtó gélt tartalmazó kapszula tetejét ujjbeggyel határozottan, kattanásig nyomja be. Ennek hatására a gél a csalétekállomás aljába folyik.

4: A záró korongot pattintsa vissza az állomás tetejére

 

A csalétekállomást - aktiválást követően - a hangyák vonulási útvonala mentén, illetve a fészek bejáratához közel, vízszintes helyzetben, a padló szintjén helyezze el. Nagyobb mértékű fertőzés esetén több csalétekállomás egyidejű használata javasolt.

A csalétekből fogyasztó hangyák többsége 14 napon belül elpusztul, de a hangyamentesség eléréséhez kb. 12 hét szükséges.

A Protect hangyairtó csalétek olyan rovarnövekedést gátló hatóanyagot is tartalmaz, amelynek azonnali ölőhatása nincs, de meggátolja a királynők peterakását, illetve zavart idéz elő a lárvák fejlődésében, így a hangyaboly kihal.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a kihelyezett csalétket, tegye át más helyre. Szükség esetén a kezelést ismételje meg. A gél alkalmazásával egyidejűleg más rovarirtó szert (pl. aeroszol, permet, porozószer stb.) ne használjon, mert ezek a hangyákat elriasztják a géltől. A kifolyt gél mosószeres meleg vízzel eltávolítható a felületekről.

Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használja!

Minősítése: III. forgalmi kategóriájú szabadforgalmú irtószer

Hatóanyagok: 0,01% imidakloprid, 0,08% S-metoprén