Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Biopakk gyeptrágya mohásodott fűre 2,5 kg

Ár:
1.625 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003035
Speciális gyepműtrágya készítmény, mely a gyepnek azt a képességét használja ki, mellyel az egészséges gyepfelület megfelelő kezelés mellett képes elnyomni mind a gyomok terjedését, mind a mohafelületek megjelenését.
Elérhetőség: Utolsó 12 db raktáron

Leírás és Paraméterek

A Biopakk műtrágya vastartalma a gyepfelületek és a legtöbb növénykultúra vashiányos állapotából eredő levélsárgulást helyreállítja, egészségessé, élénkzölddé teszi a növényfelületeket. Előnyei: a nem mérgező hatóanyagok feloldódása után nitrogén, kálium, foszfor és vastartalmú gyeptrágyává válik, ami fontos a növényzet zöldítéséhez, kondíciójának javításához az éles élű szemcsék megbontják a mohanövényzetet, és így a hatóanyagok bejutnak a mohába a megtrágyázott gyep gyorsabban regenerálódik és a szabad helyek a fű terjedésének kedzveznek, melyet pótló fűmagvetéssel is megerősíthetünk. Alkalmazás: a fű intenzív növekedése idején (tavasszal vagy kaszálás után) egyenletesen szétszórni a gyepfelületre 100 g/nm készítményt. A gyepterületnek száraznak kell lennie. A végső jó hatás érdekében igen fontos az egyenletes terítés. A készítmény alkalmazása után a gyepet át kell gereblyézni, hogy eltávolítsuk az elhalt növényi maradványokat és levegőssé tegyük a gyepet. Az alkalmazás után 2 nappal a gyepet jól meglocsoljuk. A termék összetétele: EK műtrágya NPK-keverék, 10-5-5 Összes nitrogén (N): 10% Összes foszfor (P2O5): 5% Összes kálium (K2O): 5% Fe (vas): 2%

Hasonló termékek

Cikkszám: 000994
223 Ft
Közepes növekedésű, csüngő termésű fajta. A bogyó 10 cm hosszú, ceruza vastagságú, közép zöldből pirosra érő, igen csípős ízű. Helyrevetéssel is termeszthető, bőtermő fajta. Tipp: felfűzve, megszárítva egész évben kiváló ételízesítő.
Raktáron
Cikkszám: 000014
343 Ft
Középkorai érésű, bőtermő házikerti fajta. A bokor 45 cm magas, erős lombozatú. Hüvelye 13 cm hosszú, szálkamentes, aranysárga színű, egyenes, kerek keresztmetszetű. Többszöri szedésre alkalmas fajta.
Raktáron
Cikkszám: 000888
223 Ft
Évelő, 25-30 cm magas fűszernövény. Levelei nem csövesek, mint a snidlingé, hanem laposak és húsosak. Az egész növény fokhagymaillatú. A napos, tápanyag dús helyeket kedveli. Ősszel ültessük át cserépbe és vigyük be a konyhaablakba, így egész télen át szedhetjük. Felhasználás: júliustól vághatjuk leveleit, melyeket saláták, tojásételek, túró ízesítésére használunk. Nyers fogyasztása után sem okoz
Raktáron
Cikkszám: 000949
393 Ft
Rendkívül erős. Az egyik legismertebb, magas kapszaicintartqlmú paprikafajta. 60-80 cm magasra nő. Bogyói 10-12 cm hosszúak, vékonyak, sötétzöldből élénkpirosra érnek, hegyük kissé meghajlik. Szabadföldi és üvegházi termesztésre ajánlott, de cserépben is nevelhető.
Raktáron

Keresés