Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bros Légycsapda 2db-os, irtószeres

Ár:
708 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003682
Dekoratív kivitelezésű csapda, hathatósan elfogja a legyeket és más repülő rovarokat. Nem tartalmaz illatanyagot, vagy rovarirtó vegyszereket, tehát bármely jellegű helyiségben, gyerekszobában is használható. Általános mintázatának köszönhetően, a csapda az ablakon bárhol elhelyezhető. Olyan formatervezésű, hogy az elfogott rovarok kívülről nem láthatók, és az igen erős tapadó felület révén a termék hosszú ideig hatékony marad.
Elérhetőség: Raktáron

Hasonló termékek

Cikkszám: 003683
833 Ft
Dekoratív, öntapadó termék, aktív anyaggal bevonva, legyek és más repülő rovarok számának csökkentésére. A hatóanyag elfogyasztása után a legyek azonnal, vagy rövid időn belül elpusztulnak. A termék akár 6 hónapig is hatékony maradhat, alternatív megoldásként alkalmazható légyfogó szalagok helyett.
Raktáron
Cikkszám: 003537
578 Ft
Hatékony megoldás a bosszantó szúnyog- és légyhadaktól való megszabadulásra. Az izzó tekercs sok órán át nyújt védelmet a nyári estéken. Kültéri használatra készült termék.   (B012)
Raktáron
Cikkszám: 003707
796 Ft
Irtószermentes ragasztós lap legyek és más repülő rovarok befogására. Korszerű formája segítségével hatékonyan gyűjti össze a legyeket a lakásban. Olyan helyeken is alkalmazható, ahol az irtószerek alkalmazása tilos. Ragasztóanyaga hosszú élettartamú. Szexferomon tartalmával, különleges színével és grafikájával eredményesen vonzza a legyeket.
Raktáron
Cikkszám: 003676
616 Ft
A légyfogó papír színes mintázata csökkenti az elfogott rovarok láthatóságát. A termék nem tartalmaz vegyi rovarirtó szereket. A ragasztó ellenáll az ibolyántúli ( UV ) sugárzásnak, ez biztosítja a légyfogó hosszútávú hatásosságát.
Raktáron

Keresés