Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csapadékmérő

Ár:
792 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 002647
Elérhetőség: Raktáron

Hasonló termékek

Cikkszám: 000891
182 Ft
Ízesítésre frissen vagy szárítva fogyasztható a metélő petrezselyem. Kizárólag lombjáért és főnövényként termesztjük. Levelei sűrű állásúak, csipkézett szélűek. Kizárólag lombjáért és főnövényként termesztjük. Levelei sűrű állásúak, csipkézett szélűek.
Raktáron
Cikkszám: 003614
4.195 Ft

Enzimes termék szennyvíztartályok tartalmának biológiai lebontására és környezetbarát helyi szennyvízkezelési rendszerek számára. A termék csökkenti az emésztőtartályok kiszivattyúzásának szükséges gyakoriságát. Fokozza a helyi szennyvízkezelési rendszerek hatékonyságát és csökkenti a lerakódások mennyiségét, valamint folyósítja az emésztőtartály tartalmát, ugyanakkor elősegítve az anyag biológiai lebomlását és eltávolítását.

 
Raktáron
Cikkszám: 000784
223 Ft
A legrégebben ismert gyógy- növényeink egyike. Csöves szárú, 10-30 cm magas egyéves, áttelelő növény. Napos termőhelyet igényel. Felhasználás: a szárított virágaiból készült tea gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és görcsoldó hatású. A kozmetikai iparban is gyakran alkalmazzák.Tipp: Tudta, hogy ha kamillát ültetünk a házikertbe, több káros rovart távol tartunk a veteményestől?
Raktáron
Cikkszám: 000624
223 Ft
Több méterre is felfut, támrendszert igényel. Cukkinihez hasonlóan készíthető el és őszi dekorációnak is kiváló.
Raktáron

Keresés