Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kamilla 0.5g Fűszer

Ár:
223 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 000784
A legrégebben ismert gyógy- növényeink egyike. Csöves szárú, 10-30 cm magas egyéves, áttelelő növény. Napos termőhelyet igényel. Felhasználás: a szárított virágaiból készült tea gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és görcsoldó hatású. A kozmetikai iparban is gyakran alkalmazzák.Tipp: Tudta, hogy ha kamillát ültetünk a házikertbe, több káros rovart távol tartunk a veteményestől?
Elérhetőség: Raktáron

Hasonló termékek

Cikkszám: 000171
223 Ft
Korai vetéssel (palántaneveléssel) már az első évben terem, később vetve csak a második évben hozza illatos apró gyümölcsét. Folytontermő, indátlan, balkonládában és cserépben is termeszthető, igazi csemege.
Raktáron
Cikkszám: 000131
223 Ft
Nagy előnye a zöldspárgának, hogy nem kell halványítani. Egyszer telepítve sok éven át ad ehető sípokat és vágott zöldet. Szép kerti díszként is?
Raktáron
Cikkszám: 000462
182 Ft
Rózsája középzöld. A főrózsa leszedése után oldalrózsákat fejleszt, melyek folyamatosan szedhetők, de amelyeknek a mérete már lényegesen kisebb. Rendszeres öntözést igényel. Friss fogyasztásra, mélyhűtésre kiválóan alkalmas.
Raktáron
Cikkszám: 000994
223 Ft
Közepes növekedésű, csüngő termésű fajta. A bogyó 10 cm hosszú, ceruza vastagságú, közép zöldből pirosra érő, igen csípős ízű. Helyrevetéssel is termeszthető, bőtermő fajta. Tipp: felfűzve, megszárítva egész évben kiváló ételízesítő.
Raktáron

Keresés