Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protect Forte Háztartási Rovarirtó porozószer 100g

Ár:
717 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003697
Felhasználható zárt térben rejtett életmódú rovarok (csótány, ágyi poloska, bolha, ezüstös pikkelyke, poratka, stb.), valamint az épületekben és azok közvetlen környezetében, teraszon, erkélyen előforduló hangyák irtására.
Egy 100 g-os flakon 10 m²-nyi felület kezelésére elegendő.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:
Rejtett életmódú rovarok elleni védekezés zárt térben:
A flakon megnyomásával a porozószert egyenletesen, vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire (pl. résekbe, repedésekbe) és vonulási útjaira szója ki. Javasolt mennyiség: 10 g/m².
Csótányok irtásakor a padló- és falréseken, ajtórepedéseken kívül a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környéke is kezelendő.

Ágyi poloska irtása:
• Kezelés előtt a mosógépben mosható anyagokat (pl. paplan- és párnahuzat stb.) lehetőség szerint 60°C hőmérsékleten mossa ki, majd szárítsa meg. A nem mosható anyagokat (pl. ágymatrac) alaposan porszívózza ki.
• Irtáskor a kárpitozott bútorokat és a fekvőhelyek, matracok széleit, szegélyeit, valamint a fa illesztéseket, réseket porozza be.
• Várjon legalább 1-1,5 órát. A kezelés időtartalma alatt a kezelt felületeket ne használja.

Bolha és poratka irtása:
• Kezelés előtt a kezelendő felületeket (pl. ágymatrac, szőnyeg, bútorkárpit, stb.) porszívózza ki.
• Poratka és bolha elleni kezelés esetén a szőnyeget, szőnyegpadlót, illetve a padló hézagait kezelje.
• Várjon legalább 1-1,5 órát. A kezelés időtartalma alatt a kezelt felületeket ne használja.

Hangyák elleni kezelés épületen belül és kívül:
• Beltéren történő kezelés esetén egyenletesen, vékony rétegben a hangyák vonulási útjaira, fészkeik réseibe és azok köré juttassa ki a porozószert.
• Kültéren szorosan az épület fala mentén, a járda és a házfal találkozási helyét kezelje.

Miután a rovarok érintkeznek az irtószerrel, a hatóanyag rövid időn belül kifejti a hátását. Szükség esetén a kezelést hetente ismételje meg. A porozószert a kezelés időtartama alatt felmosással, összesöpréssel ne távolítsa el. Kezelést követően a kezelt felületeket porszívózza át, de a résekből, repedésekből ne távolítsa el a porozószert. A porszívó zsákot, vagy tartályt úgy ürítse óvatosan a háztartási szemétbe, hogy ne képződjön porfelhő. A szer feltakarítását követően alaposan szellőztessen. A kiürült flakon a háztartási szemétbe tehető.

Tárolás
Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva a gyártástól számított 4 évig használható fel.

Keresés