Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protect Rovarirtó permet 500ml

Ár:
1.953 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003698
Csótányok előfordulásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környékét permetezze, hangyák előfordulásakor azok vonulási útjaira, és fészkeik köré juttassa ki a készítményt. A terméket ne használja közvetlenül emberen, háziállaton, vagy ágynemű és ruházat kezelésére.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Használat előtt a szórófejet aktiválja:
1. A szórófej tetején található gombot nyomja le.
2. A gomb folyamatos nyomva tartása mellett a szórófej adagolónyílását forgassa ON állásba.
A permetet tartalmazó flakont kissé rázza fel. Ezek után a készítmény használatra kész.
Permetezés közben a flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsa. A felületre annyi permetet juttasson, amennyitől az enyhén nedves lesz. 500 ml készítmény átlagosan 10-12 m² felület kezelésére elegendő. Hatákonysági okokból elsősorban tömör felületek (pl. csempe, járólap, PVC padló) kezelésére használja!

Nem valószínű, hogy a Protect® rovarirtó permet károsítja a felületeket, de ennek ellenőrzése céljából a termékkel a PVC-, vagy műanyagpadló, műanyag felület, a bútor, a szőnyegek, illetve a bútorkárpit kisebb, nem feltűnő területén célszerű próbakezelést végezni.

Használat után szórófej adagolónyílását forgassa OFF állásba.
A készítmény hatástartóssága a kezelt felület jellegétől függően: egy-három hét, tömör felületeken maximum 20 hét.
Amennyiben a rovarok előfordulását továbbra is észleli, úgy a kezelést ismételje meg. A permet eltávolításával járó takarítást (pl. feltörlés) követően szintén szükséges lehet az újrakezelés.

Keresés